Blackheath Park
Restoring Listed Dwellings

In the 1860’s, the coach house of a Regency villa had been redeveloped to form a new 4 storey dwelling- a consequence of which had been the loss of one third of the floor area of the original house to its new sibling. The key aspect of our brief had been to restore the floor area of the original building. This involved heavy reworking of floor layouts to both- the earlier house regaining its original plan form. The listed building consent application was commended by the local council.
In the 1860’s, the coach house of a Regency villa had been redeveloped to form a new 4 storey dwelling- a consequence of which had been the loss of one third of the floor area of the original house to its new sibling. The key aspect of our brief had been to restore the floor area of the original building. This involved heavy reworking of floor layouts to both- the earlier house regaining its original plan form. The listed building consent application was commended by the local council.
In the 1860’s, the coach house of a Regency villa had been redeveloped to form a new 4 storey dwelling- a consequence of which had been the loss of one third of the floor area of the original house to its new sibling. The key aspect of our brief had been to restore the floor area of the original building. This involved heavy reworking of floor layouts to both- the earlier house regaining its original plan form. The listed building consent application was commended by the local council.
In the 1860’s, the coach house of a Regency villa had been redeveloped to form a new 4 storey dwelling- a consequence of which had been the loss of one third of the floor area of the original house to its new sibling. The key aspect of our brief had been to restore the floor area of the original building. This involved heavy reworking of floor layouts to both- the earlier house regaining its original plan form. The listed building consent application was commended by the local council.
In the 1860’s, the coach house of a Regency villa had been redeveloped to form a new 4 storey dwelling- a consequence of which had been the loss of one third of the floor area of the original house to its new sibling. The key aspect of our brief had been to restore the floor area of the original building. This involved heavy reworking of floor layouts to both- the earlier house regaining its original plan form. The listed building consent application was commended by the local council.
In the 1860’s, the coach house of a Regency villa had been redeveloped to form a new 4 storey dwelling- a consequence of which had been the loss of one third of the floor area of the original house to its new sibling. The key aspect of our brief had been to restore the floor area of the original building. This involved heavy reworking of floor layouts to both- the earlier house regaining its original plan form. The listed building consent application was commended by the local council.
In the 1860’s, the coach house of a Regency villa had been redeveloped to form a new 4 storey dwelling- a consequence of which had been the loss of one third of the floor area of the original house to its new sibling. The key aspect of our brief had been to restore the floor area of the original building. This involved heavy reworking of floor layouts to both- the earlier house regaining its original plan form. The listed building consent application was commended by the local council.
In the 1860’s, the coach house of a Regency villa had been redeveloped to form a new 4 storey dwelling- a consequence of which had been the loss of one third of the floor area of the original house to its new sibling. The key aspect of our brief had been to restore the floor area of the original building. This involved heavy reworking of floor layouts to both- the earlier house regaining its original plan form. The listed building consent application was commended by the local council.